Ana içeriğe atla

2024-1 EKPSS İLE ÜNİVERSİTEMİZE ATANMAYA HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1- Dilekçe için tıklayınız

2- EKPSS Yerleştirme Sonuç Belgesi (Doğrulama kodu bulunan)

3- Onaylı Diploma/Mezuniyet Belgeleri (Yabancı ülkelerden alınan diplomalar için ek olarak Onaylı Denklik Belgesi)

4- Askerlik Durum Belgesi (muaf, tecilli, terhis olduğunu belirten) (erkek için)

5- Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)

6- Engelli Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış)

7- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

8- 2 adet vesikalık fotoğraf (Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun olarak son 6 ay içinde biyometrik olarak çekilmiş)

9- Herhangi bir kurumda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar için bu hizmetlerini gösterir onaylı hizmet cetveli

10- Onaylı SGK Hizmet Dökümü (çalışmışsa)

İLETİŞİM ADRESİ:

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü
Personel Daire Başkanlığı
Hükümet Meydanı No:2 Ulus-Altındağ/ANKARA
Tel: (312) 596 44 44 – 4455-4456 (Dahili)

E-Posta: personel@asbu.edu.tr

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

1. EKPSS 2024/1 yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemiz kadrolarına yerleşen adayların yukarıda belirtilen evrakları tamamlayarak şahsen 08/03/2024 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.
  2. Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmeliğin 25. maddesine göre; ataması yapılanlardan gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir, bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanır.
  3. Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmeliğin Adayların askerlik ve adli sicil beyanlarının doğruluğu idare tarafından yetkili askeri ve adli mercilerden teyit edilir.
  4. Süresi içerisinde evrak teslim edip de ataması yapılamayanların adreslerine bilgi verilecek olup Üniversitemizde bir kadroya yerleşip, evraklarını süresi içinde teslim etmeyenlerin atamaları yapılmayacak ve adreslerine bilgi verilmeyecektir.
  5. Halen askerlik görevi nedeniyle silâh altında olanlardan haklarının saklı kalmasını isteyenlerin, yukarıda belirtilen başvuru süresi içinde durumlarını belirtir dilekçeyi Üniversitemize göndermeleri ve terhis tarihinden itibaren de 30 (otuz) gün içerisinde atamaya esas olmak üzere istenen belgelerle birlikte Üniversitemize bizzat müracaat etmeleri halinde durumları incelenecektir.