24.03.2023 tarihli ve 32142 sayılı Resmi Gazete’ de yayınlanan; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (b) fıkrası uyarınca Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilecek personel alım ilanı başvuru süreci tamamlanmıştır.

Başvuru sonuçları https://basvuru.asbu.edu.tr/ adresinden yayımlanmaktadır.

Asıl sırada belirlenen adaylar belgelerin asılları ile aşağıda belirtilen evrakları tamamlayarak en geç 12/05/2023 tarihine kadar Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Posta yolu veya herhangi bir şekilde yapılan diğer müracaatlar kabul edilmeyecektir.

4-B’ li sözleşmeli personel alımı başvurularında asıl aday listesine girenlerden istenilen belgeler:

1. Dilekçe
  2. Adli sicil kaydı (E-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
  3. Sağlık kurulu raporu (Tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış ve yerleşmiş olduğu pozisyonda görevini yapmasında sakınca olmadığını kanıtlayan sağlık kurulu raporu)
  4. 2 Adet biyometrik fotoğraf.
  5. Herhangi bir kurumda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar için bu hizmetlerini gösterir onaylı hizmet dökümü

Not 1: Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna yerleşen asıl adaylar ekteki boy kilo çizelgesine uygunluğunu sağlık kurulu raporunda belgelendirmek zorundadırlar.

Boy Kilo Endeksi Erkek

Not 2: Belgelendirmede eksiklik olması durumunda asıl aday sayısı kadar yedek adaya çağrı yapılacaktır.

Not 3: Kpss puanı asıl ve yedek aday listesi aralığında olup başvurusu reddedilen adaylar https://basvuru.asbu.edu.tr adresinden e devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularının reddedilme nedenini görebilirler.

İLETİŞİM ADRESİ:

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü
Personel Dairesi Başkanlığı
Hükümet Meydanı No:2 Ulus-Altındağ/ANKARA
Tel: (312) 596 44 44 – 4455-4456 (Dahili)