29.12.2023 tarihli 4-B Sözleşmeli Personel Alım İlanı Sonuçları

29.12.2023 tarihli ve 32414 sayılı Resmi Gazete’ de yayınlanan; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. Maddesi uyarınca Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilecek personel alım ilanı başvuru süreci tamamlanmıştır.

Başvuru sonuçları https://basvuru.asbu.edu.tr/ adresinden yayımlanmaktadır.

Asıl sırada belirlenen adaylar belgelerin asılları ile aşağıda belirtilen evrakları tamamlayarak en geç 05/02/2024 tarihine kadar Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

4-B’ li sözleşmeli personel alımı başvurularında asıl aday listesine girenlerden istenilen belgeler:

1. Dilekçe
  2. Adli sicil kaydı (E-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
  3. Sağlık kurulu raporu (Tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış ve yerleşmiş olduğu pozisyonda görevini yapmasında sakınca olmadığını kanıtlayan sağlık kurulu raporu)
  4. 2 Adet biyometrik fotoğraf.
  5. Herhangi bir kurumda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar için bu hizmetlerini gösterir onaylı hizmet dökümü

Not  1: Programcı Kadrosu için Sınav Tarihi ve Yeri, Şekli, Sınav ve Sınav Konuları:

1. Yazılı sınav 24.01.2024 tarihinde saat 10:00-12:00 arasında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü Hükümet Meydanı No:2 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Toplantı Salonu Ulus/Altındağ Ankara adresinde yapılacaktır.
  2. Yazılı sınav çoktan seçmeli olarak mesleki bilgiyi ölçer nitelikte yapılacaktır.
  4. Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek için en az 70 puan almak gereklidir.

Not 2: Belgelendirmede eksiklik olması veya belirtilen sürede evrak teslim etmeyen olması durumunda asıl aday sayısı kadar yedek adaya çağrı yapılacaktır.

Not 3: Kpss puanı aralığı asıl ve yedek aday listesi aralığında olup başvurusu reddedilen adaylar https://basvuru.asbu.edu.tr adresinden e devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularının reddedilme nedenini görebilirler.

İLETİŞİM ADRESİ:

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü
Personel Dairesi Başkanlığı
Hükümet Meydanı No:2 Ulus-Altındağ/ANKARA
Tel: (312) 596 44 44 – 4455-4456 (Dahili)