asbu

Memurlar.net tarafından 15/08/2019 tarihinde yayımlanan haberde ;

"Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği"nin 12 nci maddesinin 1 inci fıkrası uyarınca, yazılı aşaması merkezi olarak Yükseköğretim Kurulu tarafından Anadolu Üniversitesi yaptırılan yükseköğretim kurumları görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav sonuçları 12 Nisan 2019 tarihinde açıklandı.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi tarafından 09 Ağustos 2019 günü duyurulan sınav sonuçlarına göre Şef, Bilgisayar İşletmeni, Memur ve Programcı olmak üzere toplam 16 kadro için sözlü sınava giren tüm adaylara sözlü aşamasında 100 tam puan vermiştir.

Bu doğrultuda, personelinin yazılı aşamasındaki bilgilerini yeterli görerek aldığı puanlara göre atanmalarını sağlayan, stratejik yönetim, yönetim felsefesi gibi konularda çalışmaları bulunan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BARCA başta olmak üzere ekibini tebrik ediyoruz."

ifadelerine yer verilmiştir.