4B’Lİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

27.12.2021 tarihli ve 31702 sayılı Resmi Gazete’ de yayınlanan; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (b) fıkrası uyarınca Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilecek personel alım ilanı başvuru süreci tamamlanmıştır.

Başvuru sonuçları https://basvuru.asbu.edu.tr/ adresinden yayımlanmaktadır.

• 1 adet Büro Personeli alımı yerleştirmesi şartları taşıyan aday başvurusu bulunmamaktadır.

Asil sırada belirlenen adaylar belgelerin asılları ile aşağıda belirtilen evrakları tamamlayarak en geç 31/01/2022 tarihine kadar Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Posta yolu veya herhangi bir şekilde yapılan diğer müracaatlar kabul edilmeyecektir.

4-B’ li sözleşmeli personel başvurularının asil aday listesine giren adaylardan istenilen belgeler:

1. Dilekçe tıklayınız
  2. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir.)
  3. Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış ve yerleşmiş olduğu pozisyonda görevini yapmasında sakınca olmadığını kanıtlayan sağlık kurulu raporu)
  4. 2 Adet biyometrik fotoğraf.
  5. Herhangi bir kurumda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar için bu hizmetlerini

gösterir onaylı hizmet dökümü

Not: Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna yerleşen asil adaylar ekteki boy kilo çizelgesine uygunluğunu sağlık kurulu raporunda belgelendirmek zorundadırlar. Belgelendirmede eksiklik olması durumunda asil aday sayısı kadar yedek adayla çağrı yapılacaktır.

Boy Kilo Endeksi Kadın tıklayınız

Boy Kilo Endeksi Erkek tıklayınız

İLETİŞİM ADRESİ:

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü
Personel Daire Başkanlığı
Hükümet Meydanı No:2 Ulus-Altındağ/ANKARA
Tel: (312) 596 44 44 – 4455-4456 (Dahili)