Ana içeriğe atla

14.10.2022 tarihli ve 31983 sayılı Resmi Gazete’ de yayınlanan; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (b) fıkrası uyarınca Üniversitemizde istihdam edilecek personel alım ilanı başvuru süreci tamamlanmıştır.

Başvuru sonuçları https://basvuru.asbu.edu.tr/ adresinden yayımlanmaktadır.

Asil sırada belirlenen adayın belgelerin asılları ile aşağıda belirtilen evrakları tamamlayarak en geç 14/11/2022 tarihi mesai bitimine kadar Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

Posta yolu veya herhangi bir şekilde yapılan diğer müracaatlar kabul edilmeyecektir.

4-B’ li sözleşmeli personel başvurularının asil aday listesine giren adaylardan istenilen belgeler:

1. Dilekçe
  2. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir.)
  3. Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış ve yerleşmiş olduğu pozisyonda görevini yapmasında sakınca olmadığını kanıtlayan sağlık kurulu raporu)
  4. 2 Adet biyometrik fotoğraf.
  5. Herhangi bir kurumda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar için bu hizmetlerini gösterir onaylı hizmet dökümü

Not: Belgelendirmede eksiklik olması durumunda asil aday sayısı kadar yedek adaya çağrı yapılacaktır.

İLETİŞİM ADRESİ:

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü
Personel Daire Başkanlığı
Hükümet Meydanı No:2 Ulus-Altındağ/ANKARA
Tel: (312) 596 44 44 – 4455-4456 (Dahili)

E-posta: personel@asbu.edu.tr